School-
informatie

Informeren en communiceren

Kinderen voelen zich prettig wanneer wanneer er een goede afstemming is tussen ouders en leerkrachten. Dit komt de leerprestaties ten goede.

We zetten daarom hoog in op een laagdrempelige, adequate en open communicatie. Onze deur staat altijd open, u kunt ook altijd een afspraak maken om het ergens over te hebben.

Hierbij is van belang dat u voldoende geïnformeerd bent over het wel en wee van de school. De submenu’s geven u een schat aan informatie aan over actuele en nuttige zaken.

Ook kunt u lezen welke afspraken we in de afgelopen jaren hebben gemaakt en hoe we ons onderwijs inrichten.
De jaarkalender en de agenda geven een goed beeld van de actualiteit, daar zijn we nu mee bezig.

Carnaval komt eraan Volgens de traditie hebben we op onze school op de 11de van de 11de weer de prins en prinses bekend gemaakt. Dit jaar zijn dit Prinses Dewi en Prins Melvin. Zij zorgen ervoor

Op zoek naar een school voor uw kind in Groesbeek?

Basisschool Op De Heuvel
Webdesign door F-Graphics